Alla hjärtans dag


Så, här kommer mina tips på vad alla single ladies och single boys kan göra på alla hjärtans dag istället för att tänka på att man är ensam och troligtvis alltid kommer att vara det;

- Gör nytta. Har du dragit dig för att städa skafferiet, rensa datorn på bilder eller liknande så är den 14:e februari ett perfekt datum för detta.

- Se någon spännande film. Och med spännande menar jag självklart INTE någon kärleksskit utan här snackar vi "Saw"-maraton eller varför inte Harry Potter-maraton så man kan jämföra sig med HP som verkar råka ut för all jobbig skit som går att komma på. Då kanske inte ditt liv känns så himla jobbigt längre :-)

- Ring till kompisar du inte snackat med på länge. Här syftar jag självklart på singelkompisar som mår lika bra som dig denna dag.

- Träna. Har du funderat hur det skulle kännas att träna två pass på en och samma dag så är denna dag ett gyllene tillfälle för detta!

- Festa. Det är ju trots allt alla hjärtans dag på en fredag i år så då finns det ju inget bättre än att dra ihop en singelfest med shotrace, fyllelekar som"jag har aldrig", sanning eller konsekvens så man kanske får sig lite strul dagen till ära! Och ja, för dom som undrar så är det helt okej att bli stupfull den 14:e februari.

- Shoppa (sker på egen risk). Det kan vara så att butikerna är fyllda med kärleksdravel men då gäller det att ha fokus på det viktigaste vilket jag kan tänka mig är kläder i alla dess former.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0