Mardröm

Inatt drömde jag en minst sagt intressant dröm. Eller intressant var den inte, mest bara skitläskig och jag vaknade upp med att jag låg och halvbölade i sängen :-P

Drömmen började med att jag var i någon slags sal med en hel del gamla bekanta. Där blev jag stalkad av en person som i verkliga livet är en riktig idiot och han höll på snacka en massa skit till mina vänner och bekanta. Blev fett arg och skulle självklart säga att detta inte är okej men helt plötsligt blev jag, Majken, Carro och co. jagade av en random bland en massa rum.

Efter att ha passerat ett rum med en massa bilar så kom vi till en återvändsgränd. Då förvandlades detta ställe till ett klassrum och det random som jagat mig blev till en klasskompis från låg- och mellanstadiet. Hon hade en eldkastare och skulle välja ut en som hon skulle elda upp och självklart blev valet mig.

Så hon tände eld på mig och jag började brinna. Har hört att vi människor är oförmögna att drömma att vi dör/är döda för att vi inte vet hur döden är så självklart dog jag inte i drömmen heller. Däremot var jag helt brännskadad (mest på huvudet och ansiktet). 

Majken var fett emo så hon ville sen att jag skulle tända eld på henne. Jag tog den där eldkastaren men det kom bara ut en gas på henne så jag fick ta en tändare och tända på henne. Hennes hår började brinna så hon gick efter ett tag ut och doppade skallen i snön...

... Och där vaknade jag. Hur sjuk var denna dröm då på en skala? Typ en åtta av tio? :-P


 Kommentarer
Postat av: Am3

Typ en 10/10! Stackars Miken som fick uppbränt hår....

2014-02-11 @ 13:49:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0