Paradise Hotel

Finalen av Paradise Hotel har varit och vinnaren blev den mest obehagliga och osympatiska människan jag någonsin sett i dokusåpasammanhang. Sättet han pratade i tv fick det att krypa i mitt skinn - som när han kallade alla tjejer för "jävla horor" som inte gav julklappar till den som enligt honom förtjänade det mest. Väldigt moget och det visar verkligen vilken syn han har på samhället. Sedan anser jag att personen i 

Det som är intressant är att vissa säger att han är en värdig vinnare för att han "spelade spelet fullt ut" och liknande grejer. Men då skulle jag våga påstå att man ska spela detta "spel" på olika sätt; Aina som också stod i final kom ju dit på vad som kan klassas som ett renare spel. Eller? 

Jag ser denna dokusåpa lite som filmen "The Experiment" som handlar om ett gäng frivilliga som blir satta i ett tomt fängelse där vissa tilldelas rollen som fångar och andra som fångvaktare och sedan genom detta sociala experiment vill forskarna se hur långt dessa deltagare går i sina roller. Samma sak är det ju i PH - hur långt är du villig att gå för att vinna pengar och hur mycket krävs det innan du börjar bete dig som en fullständig idiot? Tydligen krävdes det inte mycket för årets finnare och jag skulle lätt ge honom ett Underkänt i detta experiment. Hehe.

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0