Sommarlovsplaner

Visserligen är det bara början av februari men redan nu borde man typ tänka på sommarjobb. Planen för sommaren 2014 var att ha ett jobb här i Stockholm och eventuellt komma upp någon vecka eller två till Skellefteå men jag har tänkt till en extra gång och insett att bästa besultet blir ändå att jobba på Coop i Skell i sommar (förutsatt att jag har en plats där, hehe). 

Varför jag väljer att åka hem i sommar är främst på grund av två, eller kanske tre, anledningar. Den första är den enkla att jag har ju inget jobb här och även om jag skulle lyckas få ett extraknäck här innan sommaren så garanterar det ju ej en heltidsanställning under sommaren, eller ens några timmar alls där. Skulle det dessutom vara på en mataffär som uppe i Norrland är det typ lika värt att göra det där jag är van med arbetsuppgifterna och där jag faktiskt är bra på det jag gör ;-)

Sedan tjänar jag faktiskt pengar på att åka hem. Hehe att bo hemma med gratis mat gör faktiskt stor skillnad. Det är klart, skulle mina päron vilja att jag skulle betala några tusen i månaden för att bo där så skulle det kanske vara andra bullar... Dessutom, skulle jag vara i Stockholm med ett extraknäck på kanske 50 % så är typ mina utgifter större än inkomsten = I will die. Den tredje och sista anledningen till att jag valt att åka hem över sommaren är att under denna perioden så brukar många ändå ha sommarjobb i sina hemstäder så är orolig över att jag skulle bli väldigt ensam här.

Så ja... ses i sommar också Skellhell! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0