Min helg

Så, här kommer en liten recap av vad som hände i helgen! Åkte ut till Arlanda i fredags vid lunchtid där jag mötte upp världens bästa Christian! Vi snackade om det som hänt i livet denna höst innan Majken och Carro kom med planet från Skellefteå och vi alla käkade lunch på Alfredos! En god pasta med kyckling blev det :-)

Efter att ha vinkat av Christian drog vi oss hem mot Flemingsberg innan vi åkte hem till Tette för förfest och lyxmiddag (själv käkade jag piroger haha) där vi drack vin och umgicks. Kvällen slutade till slut på White Room men tyvärr ville Majken hem ganska snabbt så det var bara att följa med henne. Antingen det eller ha en vilsen norrlänning bland Stockholms gangsters men istället tog vi nattbussen tillsammans där jag gick runt och spanade in vilka snyggingar som fanns på bussen :-)

Det kanske var rätt beslut för man var riktigt jäkla bakis på lördagen och jag trodde livet var slut där ett tag. På något vänster tog jag och Majken oss till systemet i Huddinge och fick i oss lite käk innan det var dags för party nummer två med ännu en förfest hemma hos Tette med lite andra härliga människor! 

Utgång blev lite på olika ställen men jag och Majken drog på Fridhemsplan där vi hade några grymt härliga timmar! Kvällen slutade sock ärkligt. Var helt plötsligt själv i stan utan något batteri på mobilen och inga nycklar till lägenheten där Majken och Carro övernattade. Nu behöver inte mami bli orolig för jag kan ju använda charmen ibland så lyckades låna en på pendeltåget och sedan faktiskt komma hem och IN - palla låtsas vara uteliggare för en natt liksom :-P

Som ni kanske förstår så blev det mest "bara" en hel del festande i helgen men det var fantastiskt som alltid!! Och jag kommer ju få träffa på mina girls om några veckor så det gjorde det lite lättare att sig hejdå :-D 

En bild på Tette och jag från fredagkvällen! Fler bilder kommer senareKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0