Nyårsafton!

Detta går till historien som den sjukaste nyårsafton någonsin...

Igår blev jag upphämtad vid halv elva av Majken, Micke och Carrie. Vi åkte till Piteå Havsbad där det nya året skulle firas in. Väl där så blev det incheckning (vi hade alla rummen bredvid varandra). Käk och ett vinglas senare blev det dags för bad - åkte några ruschkanor och bubblade lite innan det började bli dags för att fixa sig för kvällen :-)

Jag bodde med Carro och vi tog det lugnt med att fixa oss. Kände mig väldigt glammig när jag duschade och drack vin samtidigt, haha. När klockan var närmare fem möttes gänget upp i ett rum för förfest med lite lekar och annat trevligt. Två timmar senare var det fördrink och *MinGeL* innan portarna slogs upp för middagen.

Vi fick ett grymt bord allra längst fram och där njöt vi av middagen. Dock smakade förrätten inte bra, det var typ iskall fiskklump typ. Varmrätten som bestod av kött och gratäng var desto bättre och när väl efterrätten dök upp var man lite lullig så då smakade det helt okej.

Sista timmarna innan tolvslaget spårade ur för samtliga! Jag kan bara tala för mig själv men jag hamnade inne i Niclas Burströms rum (stället var packat med skelleftebor) där det shottades. Sedan följde jag med ett helt random gäng och firade tolvslaget på en balkong med några grabbar. När 2013 hade gått över till 2014 så var det typ tack och bock för mig. Däckade med kläder och skor på rummet och vaknade upp klockan fem imorse. Lyckades hitta Carro och Carrie vandrande i hotellkorridoren... 

Till slut efter letande efter väskor, anklagade av folk för stöld och efter att ha gett en sliten krigare hjälp till sitt rum somnade vi alla i hotellrummet klockan halv sju på morgonen. Som alltid måste man tänka lite på sitt rykte så därför har ajg valt att inte skriva om många händelser här på bloggen... Men tro mig när jag säger att detta var galet och jag är mer än taggad på en lugnare framtid!!Lånad bild från Sofias instagram. Denna var tagen innan middagen och de ni ser på bilden är Majken, Carro, Jag, Carrie, Maria och Mattias. Saknas på bilden gör Micke!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0