Tisdag 14 januari 2014

Godkväll!
Fasen vad skönt det är med en ledig vecka måste jag säga! Sovmorgon och att få bestämma själv hur dagarna ser ut är riktigt gött just nu. Idag blev det efter en sovmorgon och film lite häng med Hanna och Mikaela på skolan och sedan gick jag med en lärare för att kolla upp kompletteringen jag gjorde just innan jag åkte upp till Skellefteå för jullov om ni minns? 

Har nämligen inte fått svar på det och nog ska man tajma in det så att jag kommer in i personalrummet när alla lärare sitter samlade vid ett långbord och äter tårta och dricker champagne. Och där kommer jag Mille in i adidasbrallor och ska prata resultat.... Hehe hur som helst så fick jag höra orden om att jag kan vara lugn så nu kan jag typ säga att jag är klar med Medie- och kommunikationsvetenskap B och därmed 50 % av hela utbildningen *klappar mig själv på axeln*
 
På tal om att bestämma själv hur dagarna ska se ut - först nu ska jag köra dagens gympass och det blir nog ett bröstpass. Hadeeee! :-)


Efter jag snackade med läraren så satte jag mig på skolans bibliotek (för att använda wifi) och såg gårdagens idrottsgala :-)
 

Selfie från sängen..
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0