Uppsatsfest

Är sjukt sliten idag alltså. Visst, lite bakis men mest bara så fruktansvärt trött efter att ha varit på spänn i en vecka typ :-P

Igår firade vi B-uppsatsen! Först åkte jag, Mona och Josefin till Huddinge för handling på systemet och en snabbis förbi H&M. Sedan blev det kebab till middag och en buss hem till Josefin. Där gjorde vi oss i ordning för kvällen och hade det allmänt mysigt. :-)

Vid tio fick vi springa till pendeltåget och åkte dit klassen hängde. Vi var på Theodoras som ligger på Fridhemsplan där ölen kostade 30 spänn och vinglas 40. Mitt nyårslöfte om att ta det lugnt gick väl sådär. Hade innan inte tänkt köpa något ute men det blev en av varje så brände 70 spänn :-/ Sämst karaktär, jag vet...

På Theodoras blev det mingel och jag höll faktiskt ett litet tal också, hehe. Då vi typ bara ha den här terminen med förälsningar kvar så ville jag bara tacka var och en av dom för att de har gjort dessa 1,5 år till dom bästa i mitt liv :-) Tror till och med någon filmade detta tal, får se om jag får tag i det på något sätt ;-)

Vi var till stängning faktiskt och sedan blev det efterfest hos Jakob i Skanstull! Jag däckade i hans soffa någon gång där vid 5/6- kanske och det kan ju förklara segheten idag..  Det var i alla fall en helt underbar kväll med världens bästa människor!! ♥ Nu är det en veckas lov som gäller, wohooo!

Jag och Josefin där jag skulle försöka dra en "sexy pose" med Robins brillor

Jag och världens bästa Karin

Fler bilder kommer vid senare tillfälle!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0