En jobbig morgon..

Imorse var jag som vanligt lite småsen till jobbet så fick trampa på lite extra för att hinna i tid. När jag cyklat i någon kilometer bara så ser jag något svart ligga vid vägkanten. Tror först att det är en stor råtta eller något men ser sedan att det är en död kisse :-(( Mitt hjärta brast verkligen när den (vad jag tror var en kattunge) låg bland gräset ute i värmen. 

Jag visste inte om jag hade kassa första timmen på jobbet, annars hade jag faktiskt stannat och börjat knacka runt i de få husen som ligger i närheten. Nu kunde jag inte göra det utan fick cykla gråtandes till jobbet. Döda djur är ju som aldrig kul att se och detta tog mig verkligen tillbaka till när vår förra katt Ruffa blev påkörd den 1 augusti 2007 och smärtan man kände över att förlora en familjemedlem. Jobbigt att förstå att det är något som en familj/par/person bara en birt bort upplever nu :-(((

Ringde i alla fall och väckte mina päron och sa att dom skulle åka dit och "fixa allt" men någon annan har gjort det under dagen och bra är väl det. Men som sagt - SÄMSTA starten på denna dagen i alla fall..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0