TBT #63

Skolan närmar sig med stormsteg så varför inte göra en throwback till min första skoldag på medievetarprogrammet? Såhär skrev jag om uppropsdagen haha;


"Men tror ni jag var nervös när jag satt på bussen och stannade vid Huddinge Sjukhus och man inser att vid nästa hållplats ska man hoppa av och köra igång? Lätt att det var den mest nervösa skoldagen någonsin men det gick ganska bra, även om det inte hände så mycket :-P
 
Först pratades det lite om passerkort och andra grejer som jag redan fixat eller visste. Sedan behövde man bara gå fram, säga sitt namn så var det klart och man borde i detta nu vara registrerad! Hela grejen tog väl sisådär 20 minuter haha :-)
 
Klassen verkar vara bra. Dom flesta är tjejer och det var väl ingen som föll in i någon typisk kategori som punkare, rockare eller så.. Dock har dom ju crazy Mille vilket dom lär märka i sinom tid. LOL: Vi är cirka 40 stycken som går programmet och sedan är det 20 personer som "bara" läser kursen som vi har den första terminen.
 
Introduktionslektionen börjar på måndag, så frågan är vad man ska göra tills dess??"
Så himla oskyldig liten norrlänning som hamnat i stora Stockholm. Det är spännande hur snabbt man anpassar sig och vänjer sig till saker och ting. Jag minns att jag trodde att jag ALLTID skulle se Stockholm som typ världens största stad och att det skulle ta år för mig att lära mig hur tunnelbanan går. Hehe den tiden är då förbi nu och nu har man även insett att det heter PENDELTÅG och inte spårvagn. Vilket tard man var alltså :-)))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0