Arbetstisdag

Det var lite intressant att börja klockan åtta imorse. Kan inte säga att jag var pigg när klockan ringde och just nu vill jag bara lägga mig i sängen och sova så hårt det bara går :-P Dagen i sig rullade på, även om den kändes lite dryg. Det till trots så måste jag säga att jag älskar att jobba på Coop! Då syftar jag kanske inte främst på arbetsuppgifterna utan på alla fina människor man har runt omkring sig. Känner på mig att denna sommar kommer vara grym när man får hänga med några riktiga stjärnor :-D Om någon av mina kollegor skulle läsa detta så ta åt dig! :-)

Drog en vända förbi Athletic Store och införskaffade mig proteinpulver och en ny shaker. Nu är det dags att komma i någon slags form. Brände av ett ben/biceps-pass typish och är nu hemma och slut som artist. Hoppas ni bloggläsare (fan vad tattigt ord att skriva på en liten blogg som min..) haft en bra dag också! :-D

En bild som verkligen inte har med inlägget att göra. Men vill bara hinta er om ett"fixa-frilla-inlägg" dyker upp inom en snar framtid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0