Middag och utgång

Fasen vilket härligt dygn man varit med om! Innan jag börjar berätta vad jag gjorde igår så vill jag bara gratulera eventuella studenter som kanske läser det här och som tog studenten igår - GRATTIS!!

Vad gjorde jag som inte tog studenten igår då? Jo, jag började dagen med ett gympass och åkte senare hem och fixade mig. Vid klockan fyra åkte jag hem till Carro för ett glas vin innan middagen på O'learys! Vi hade ett bord bokat till klockan 18 och det var då jag, Carro, Marica, Maria, Amanda, Carrie och Viktor som käkade tillsammans och hade det allmänt nice. Själv åt jag en toast som var riktigt bra, så den rekommenderar jag absolut :-) Vi lyckades även fastna på en megafonenbild för någon annons, spännande :-P

Efter käket drog några av hos hem till Carro för at hämta lite alkohol och senare åkte vi hem till Carrie och Viktors lägenhet. Sjukt fin är den verkligen och att den är vägg i vägg med just O'learys är bara positivt då det var dit vi gick senare på kvällen!

Det var mycket folk där (tror jag?) och det blev lite minglande och för mycket drickande så helt plötsligt var man askalas. Standard, haha! I alla fall så blev det efter några om och men en sjukt härlig efterfest inne i stan. Och hur ofta är Mille på efterfest? Det händer typ aldrig!! Höll ut till klockan 5/6 typish innan jag däckade i en säng. Vaknade upp vid tio av att några fortfarande höll igång festen, snacka om galet alltså ;-)


Fan vad liten bilden blev, men detta är då Spexar-Viktor, Carrie och jag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0