Mitt sommarschema

Jag vet inte om jag bloggade om att jag tappade mitt sommarschema i förra veckan? Hur som helst har jag fått ett nytt och det är ju väldigt intressant vilken "tur" man har.. Kolla här:

Jag jobbar alltså tre helger i sommar vilket är en mindre än förra året. Det går ju att ses som ganska så nice! Däremot är det minst sagt intressant att se när dessa jobbhelger infaller. 

1. Första helgen är redan nästa helg, Stadsfesten men det har jag ju redan skrivit om tidigare så pallar inte dra upp det igen.

2. Andra helgen, Trästockshelgen, är en riktigt tuff helg där man jobbar 7-16 både lördag och söndag. På lördagkvällen är det en årlig Coopfest hos Maggie och Johanna vilket lär bli minst sagt intressant :-P

3. Tredje helgen är det L.N.L.P och då börjar jag också klockan 07 på söndagmorgon. Så om jag inte lyckas byta till ett kvällspass där eller något sådant så kan ju beachpartyt vara ett minne blott..

TREVLIG SOMMAR HÖRNI!

(Nu låter jag kanske jättebitter och det är jag verkligen inte. Eller jo, det är inte så himla ball att allt helgjobb kickar igång så tidigt på morgonen faktiskt eller att jag aldrig jobbar OB-timmar på vardagar vilket innebär mindre klirr i kassan).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0