Sommarfezzt

Mår fortfarande som en åsna vilket jag tror beror på att man sovit drygt tre timmar inatt och jobbat hela kvällen.. 

Igår blev det en lite craycray night ändå. Carro bjöd till sommarfest hemma hos henne så vi var ett skönt litet gäng som hade det mysigt. Vi körde beerpong och kubb och drack gott, fett nice! Dock blev det lite ledsna miner på förferren så jag satt helt plötsligt och bölade men skyller lite på alkoholen ;-) Måste ändå säga att jag älskar verkligen mina vänner och vi kommer ha det underbart i hundra år till ♥

Utgången blev på Verandan i alla fall! Jag är sämst på att uppskatta om det är mycket eller lite folk men jag tror det var helt okej. Eller? Minglade runt litegrann vilket var trevligt! När stället stängde drog vi på Kungsgrillen där jag moffade i mig en kebabtallrik vilket jag inte skulle ha gjort... Åt den nog lite för snabbt för helt plötsligt stod jag i en buske och spydde upp allt :-))))


Ni kanske tror att kvällen skulle sluta där men icket. Först drog vi till Erik i typ 5 minuter och sedan åkte vi mot Majkens lägenhet för att lägga oss. Väl i taxin fick Carro nys om en efterferre så vi hoppade ur taxin och gick in till stan. Drack öl med några dudes och körde "jag har aldrig" innan det blev övernattning i Villes lägenhet!

En bra kväll helt enkelt som man fått betala för idag - precis som det ska vara! :-D 

En bild på jag och älskade Maria från igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0