Stadsfesten dag 3 (fredag)

När man körde fyradagars så måste jag ändå påstå att livet blev till en fest och det är lite svårt att skilja på vad som hände vilken dag. Som tur är (.....) så jobbade man ju under helgen så det underlättar lite ;-)

I fredags jobbade jag till 22.10 så ni kan ju förstå stressen jag kände då. Fixade mig på jobbet och cyklade till Carro med en vinflaska i handen. På en timme lyckades jag få i mig 50 cl vin, två eller tre vodkashots och en 7,0 cider så helt plötsligt var man uppe i det blå :-P

Under Stadsfesten har jag och mina vänner hängt största delen i öltältet vid älven och likaså denna fredagkväll. Att stå nere vid vattnet och dansa till grymma låtar samtidigt som man sträckte armarna mot himlen var fan i mig fantastiskt! Älskade verkligen livet oc precis som alla dagarna var det en hel del mingel med kända och okända människor! :-)

Shottade med syrran gjorde jag också och helt plötsligt var typ klockan 02 och dom stängde området. Jag fick hämtning och åkte hem då jobbet kallade klockan nio på morgonen efter :-)

Här får ni några bilder från fredagen. Tydligen har min grej under helgen varit att ha öppet käften på alla bilderna också..

 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0