Förlängd vistelse

Planen var att åka tillbaka till Stockholm imorgon måndag eller tisdag men nu blir det inte så.. 

Varför? Jo, av den anledningen att jag har gått och drabbats av en liten "hudåkomma". Det började redan förra veckan med att jag hade ett irriterande litet sår på ena kinden. Detta har nu spridit sig till den graden att jag har typ åtta kliande eksem/sår i bara ansiktet och nu har jag även fått det på ena armen och på axeln. 

När jag var liten, typ 8 år drabbades jag av svinkoppor och det är vad det kan vara, då man har det latent i kroppen för evigt typ, precis som med munsår. Jag ska ringa till vårdcentralen imorgonbitti och förhoppningsvis får jag komma dit redan då och få antibiotika utskrivet om det nu är svinkoppor. Det är lättbotligt men dock, enligt informationen på internet, vet jag inte om det räcker med antibiotika i salv-form eller om det behövs tabletter förrän efter 2-3 dagar. 

Jag känner att jag måste få bukt med dessa såren innan jag åker tillbaka och eftersom jag är skriven i Skellefteå så får jag inte gå på vårdcentralen i Stockholm. Därför kommer jag inte åka tillbaka förrän nästa helg men det finns som inget annat alternartiv.


Typ såna här sår har jag, inte riktigt så allvarliga och stora men ändå inte så himla kul med andra ord..;

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0