Utvärdering av Celsius

Förra veckan bestämde jag mig för att testa alla smaker av energidrycken Celsius för att sedan skriva en recension om den här på bloggen. Här kommer mitt omdöme om varje smak, rangordnat med minst god först!

Sjätte plats: Cola. Förlåt men smaken godiscola-blandat-med-sodastreamcola-fast-lite-äckligare håller verkligen inte. Om man nu ska köra på kolsyrad dryck med colasmak är det väl lika bra om den smakar coca cola? :-P

Femte plats: Vilda bär. Det känns som att många tycker om den här och har den som en av sina favoriter men jag är inte en av dom. Den påminner om Fanta Vilda Bär som inte är en favvo hemma hos mig så antar det är därför denna dryck faller.. 

Fjärde plats: Persika/mango/grönt te. Jag tycker att den låter lite obehagligt med grönt te och tjoller men jag blev positivit överraskad. Detta är en av två smaker som inte innehåller kolsyra och jag tror att människor som gillar lite "healthy-stuffZ" kommer gilla denna!

Tredje plats: Apelsin. Lite fanta-smak över den gör att den är helt okej att dricka absolut. Dock hann jag bli lite less innan jag druckit upp den så tror inte detta är en smak jag skulle köpa alltför ofta.

Andra plats: Jordgubb/Kiwi. Jag har för mig att det var min syster som varnade mig för denna och sa att den smakade dåligt så jag var verkligen förberedd för det värsta... Snacka om att jag blev förvånad när jag smakade denna och den var feeeett god! Typ den godaste saften jag smakad (eftersom den inte innehåller någon kolsyra) så jag kan garantera att denna kommer bli inhandlad fler gånger! 

Första plats: Citron/lime. Japp, favoriten som jag hade innan testet höll måttet! Kolsyrad, god och släcktörstande. Detta är den smaken som jag aldrig kommer bli less på och den fungerar verkligen i ur och skur. Har ni inte prövat denna så gör det nu! 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0