Det gör fortfarande ont...

Lol, kom att tänka på den där ziperallen jag vann av Hugo Rosas för några år sedan, när man skulle skriva en dikt och bästa dikten vann. Första och enda "bloggvinsten" jag vunnit och deltagit i ;-D Väntar fortfarande med spänning på att den ska dyka upp i brevlådan.. Vilken dag som helst nu hoppas jag!! 


 

Hemresa bokad!

Tanken var att jag skulle åka hem redan på måndagkväll men känner att jag vill hinna vara med på klassfesten på måndagkväll så resan blev bokad till tisdagkväll istället! Så nu är det verkligen "på riktigt" att jag ska hem och det känns, som ni redan vet, lite vemodigt. 

Men men, vi får se till att ha det kul i Skellefteå i sommar då. Hoppas den levererar :-D

En bild från i somras på jag, Carro och Carrie!
TBT #57Mycket videoklipp nu på bloggen men så kan det bli ibland. Egentligen har jag en anledning till det och det är att startskivan snart är full så jag måste radera en massa skit innan jag kan hämta hem fler bilder :-P

Här får ni i alla fall en blogghälsning, filmad 2012!
 

Fail gånger 2

Mitt liv är inte alltid så smidigt om jag ska vara ärlig. Ni kanske tror det men ibland händer det att man hamnar i situationer som inte är alltför... nice.. 
Exempel 1:
Jag skulle åka och träna så jag pluggade in hörlurarna och slog på sotify medan jag rörde mig mot tunnelbanan. Märkte dock att det blev något konstigt med spotify som jag delar (eller okej, lånar) av syrran. Så jag kände att jag var tvungen att slänga iväg ett sms till henne och kolla vad som egentligen händer. Nu är det så att jag alltid tänkt att vägen till tunnelbanan är väldigt rak och håller jag mig på trottoaren så behöver jag inte titta upp så himla ofta. När jag går där i mina sms-tankar, rakt fram så lyckas jag därför gå rätt in i en stolpe! Jag har alltid trott att sånt bara händer på filmer men tydligen inte.. Förutom en mindre hjärnskakning så kollade jag mig runt omkring och ser att självklart åker det en bil förbi och dom i bilen sitter och skrattar åt mig..

Exempel 2:
En annan grej som hänt skedde för några veckor sedan. Jag skulle även där till träningen och kände mig lite småstressad så slänger på mig kläderna och går ut. Upptäcker att folk kollar lite konstigt på mig men min första tanke är "oj, är jag så sexy idag". När jag ska stoppa ned något i fickan så inser jag att jag hade fickorna ut och in. Lite pinsamt och det var kanske därför dom kollade på mig... Men när jag granskar byxorna mer noggrant så får jag till min fasa se att jag har fan tagit på mig byxorna ut och in :-( Fick snällt slita av mig dom där på trottaren och vända dom till rätta. Hehe..

 
Taggad på Instagram

Kanske inte den charmigaste bilden, tagen igår på förfesten där det fanns hoppborg!

Jag sitter fortfarande på skolan och jobbar med min essä. Känner att skrivarflytet är borta sedan länge men kämpar på ändå, haha :-) En annan anledning till att jag är kvar på skolan är att mitt internet till datorn ströps idag så enda chansen jag har att blogga är när jag har tillgång till wifi. Så kommer tidsinställa några inlägg så det inte blir alltför dött här ;-)

Hoppas ni haft en bra kristihimmelsfärd i alla fall!

Videoinlägg: Bull Riding
 


Glöm inte bort att jag har en kategori här på bloggen som heter just videoinlägg! Du hittar den i menyn till vänster där videoklipp från 2009 finns sparade!

Sommarfest på Södertörns Högskola

Tanken igår var som sagt att skriva på essän ett bra tag, åka hem och göra samma sak idag..

Well, riktigt så blev det inte. Jag gick till Sommarfesten som anordnades på skolan och träffade upp Karin och  Hanna. Det blev några drinkar och öl inna man helt plötsligt satt uppe på en mekanisk tjur. Kan meddela att jag var SÄMST på det men jag skyller lite på att jag inte kan använda min högerhand efter att jag bröt tummen ;-)

Det blev i alla fall dans och sådant tills klockan var typ halv 1. Lulliga jag trodde det var sista pendeln jag kunde ta för att komma hem men upptäckte senare att man hade kunnat stanna en timme längre. Hehe kanske det var ett tecken från ovan eftersom jag är hyffsat pigg idag..

... Eller vem försöker jag lura, I feel like shit :-P


Enda bilden jag tog igår. Får se om jag lyckas leta upp några som andra tog senare!
 

Mr. G and Jellybean

 
Typ bland det finaste man sett :')


I samband med detta vill jag påminna er om att man faktiskt kan bli fadder för utrotningshotade arter. Hur då går tillväga kan du läsa mer om HÄR! Man kan även ge bort fadderskap till någon som önskar sig det :-)

Godkänd tenta!


Trots svinkoppor, halsfluss och typ två veckors feber så lyckades men bocka av föregående tenta! Resultatet kom idag och det känns skönt att vara ett steg närmare sommarlov :-D


Jag sitter just nu på skolan och tanken var att vara extremt duktig idag. Dock tog det ett tag att röra sig hit, tränade på dagen istället och nu verkar det som att Karin och Hanna kommer lyckas dra med mig på skolans sommarfest som är här på skolområdet :-P Det börjar klockan 19 så vi får se hur det blir med pluggandet ;-) 

Mamma, som jag tror är den enda som bryr sig om detta, vill jag meddela att jag är uppe i 8 sidor nu (ska skriva 10) så det är ju inte helt kört detta :-P

Post workout 
Jag har typ aldrig fattat det här med "pre" och "post" men tror jag har det rätt i rubriken. Hemkommen från ett skitdåligt gympass som jag skyller på folk som är helt bakom flötet och tar upp tusen redskap åt gången, så ska nu lägga mig och gråta en skvätt...

Godnatt!

Nyfrillan

Jag glömde blogga om klippningen som jag gjorde i fredags. Det var verkligen behövligt då man sett ut som en jag-vet-inte-vad de senaste veckorna :-P Ville vara lite wild and crazy så denna gång körde jag på rakat på båda sidorna. Tidigare har den ena sidan varit mer "ihopklippt" men kände att det var tid för en förändring :-)

 
 

Tisdag 27 maj 2014

Sitter just nu på skolan, har käkat lite pasta och sett Cougar Town.

Igårkväll hände det inte så mycket. Efter skolan så skulle jag få tag i några grejer som varit på vift men då vissa inte kan respektera andras tid så fick jag dom senare än planerat. Om någon planerar en viss tid så tycker jag att man ska komma då, sjukt respektlös att inte göra det. Därför blev det ingen träning för mig utan bara en kväll framför tv:n.

Idag är det essäskrivning som gäller. Det börjar fasen närma sig sommarlov vilket känns rätt sjukt - vad hände egentligen med detta året?! Ska bli skönt i alla fall att slippa tänka på uppgifter som ska in och såna tråksaker, hehe :-) Men innan det är dags så har jag tre sidor kvar att skriva. Ända in i kaklet nurååååååååDagens lista:

Senaste

Låt du hörde: Robyn - Do it again

Film du såg: Iron Man 3 visades på TV igår, typ tredje gången jag sett den under maj månad

Mat du åt: "Pasta de la casa" här på skolan!

Kram: Josefin tror jag.

Puss: Haha, av någon random i fredags..

Känslan: "ÅÅÅÅH"

Resa: Räknas resan upp till Skellefteå? Annars var det fan tre år sedan jag var till Turkiet.

Glädje: När jag hittade en tia i plånboken

Dröm: Drömde att Sofiahed fick barn inatt. Det var intressant då hon inte hade en aning om vem pappan var och hon hade gått nio månader utan att förstå att hon var preggo. Sedan vändes det och min mamma hade fått barn. Skulle nog klassa drömmen som en mardröm...

Person du träffade: Josefin där med, haha.

Personen du pratade i telefon med: Josefin imorse, när jag ringde i panik av att jag hade försovit mig och Hanna inte svarade

Personen du fick sms av: Mickiz

Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig ätit korv därifrån..

Gången du var utomhus: Idag

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Typ 1,5 månad sedan.

Saken du köpte: En cola zero

Allmänt

Ska bli skoj: Att få sommarlov och skita i skolan!

Ska inte bli skoj att: Jobba hela sommaren. Eller jo, ska bli kul att jobba MED folket men längtar inte att kliva upp före klockan 6 vissa dagar. 

Sparar till: Ingenting, är fan student ju. Eller, har väl sparat till New York och en resa till Christian men det är typ färdigsparat där :-)

Pålägg som gäller: Äter inget annat än äggmackor pga pengabrist. Om jag får önska är det väl typ leverpastejmackor och oboy till. Fett gott ;-)

Önskar att jag var bättre på: Att ta tag i saker och vara produktiv

Dagens dryck: Cocki. Alltså Cola. 

Vad saknar du: Börjar bli lite dåligt väder så saknar väl solen igen.

Tre band/artister: Arvingarna, Tupac, Eric Saade

Vad har du gjort idag: Hängt på skolan hela dagen.

Brukar du svära mycket: Det är ju en självklarhet.

Hur tidigt stiger du upp: Just innan 8 vanligtvis. Förutom när man vaknar 15 minuter innan skolstart som idag, lol.

På helgerna: När fan jag vill ;-)

Vad ska du göra ikväll: Träna hoppas jag. Mår lite halvkrassligt dock för den som bryr sig.

Hur många timmar sover du per natt: Cirka 8

Vem är snyggast i världen: Typ..... jag.....

Vad är det för veckodag: Måndag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Inte att jag tappade min mobil i en karusell på Stadsfesten i alla fall. Det var väl alla härliga sommarkvällar med goda vänner!

Favoritplagg i garderoben just nu: Det som är nyast..

Längd: 182 cm

Vikt: Inte riktigt hundra men vi säger 83 pannor.

Byter gärna garderob med: Typ bloggaren Viktor Frisk!

Senast utlästa bok: Ööööh.... Passar nog på den.

Mitt rum kan beskrivas som: VARMT just nu.

Mig själv med tre ord: Vettefan om jag ens har tre egenskaper. Skulle väl säga lite rolig ibland, snäll och.. uppmärksamhetskåt..

Jag tränar: gym på 24/7!

Jag ville bli när jag var liten: Advokat. Tur att man kom på bättre tankar, haha.


EU-valet 2014!


Jag är glad att det gick så pass bra för  F! och Miljöpartiet i detta valet! Däremot var det mindre kul att SD fick så pass stort förtroende men tragiskt nog var det väl väntat det med..

Jag blir, som förhoppningsvis många andra, rädd för de extrema vindarna som blåser i Sverige och övriga Europa. Det är för mig helt sjukt att nazistiska partier har röstats fram i ett flertal länder. Förlåt, men har folk helt glömt bort vad som hände under 1930-1940-talet när miljoner människor slaktades på grund av helt sjuka ideologier? Och har människor helt tappat respekten för ALLA människor, oavsett hudfärg, kön eller sexualitet? Tydligen.

Jag undrar hur nästkommande generationer kommer se till den här tiden när man bläddrar i historieböckerna? Troligtvis kommer man väl fundera hur folk kunde vara så dumma i huvudet och hur inte fler människor försökte hindra detta från att ske. Då syftar jag på det låga deltagandet i valet (även om det var högre än förra EU-valet här i Sverige) som visar på att vissa inte verkar bry sig tillräckligt om detta för att göra sin röst hörd.

*FNIZZ*

 

TRE BILDER

TAGGAD PÅ KARUSELLER

 SELFIE I BLÅTÅGET

TVÅ TUMMAR UPP 

@ Millees
 
 

Gröna Lund

Innan jag pratar om gårdagen som spenderades på Gröna Lund (!!) så kan jag berätta att jag och Josefin var ut i fredags. Dock blev det noll bilder tagna men det var en fin kväll som slutade med att jag betalade 115 spänn för kebabtallrik. Lol. :-P

Var bakis när jag vaknade igår men lyckades ta mig in till stan och träffa upp fader en snabbis som är på kortbesök i huvudstaden efter en jobbresa. Därefter blev det att möta upp Mikaela och Hanna på T-Centralen och börja röra oss mot Djurgården och Gröna Lund. Resan dit var nog resan från helvetet för det var typ tusen pers som skulle in i samma vagn i typ trettio graders värme..

Men vi tog oss fram, lite svettigare och lite risigare! Det blev en eftermiddag och kväll med karusellåkning, käk och en halvdöd unge. Det sistnämnda var mitt fel om jag ska vara ärlig - pratade med Hanna och Mikaela när typ en ettåring plötslig springer in i mig och faceplant:ar marken ruskigt hårt. Som tur var flög det inga tänder men ungen fortsatte peka mot mig när jag gått därifrån medan tårarna sprutade. :-))))))

Vi åkte i alla fall det mesta, allt från frittfall till uppskjutet, alla berg och dal-banor förutom en galen ny som var asvtängd. Maten blev cheeseburgare och glada åkte vi hemifrån när dom började stänga närmare elva på kvällen! En heeeelt grym dag med två grymma pinglor gjorde detta till en av den bästa lördagen på länge :-D

Haha, hittar ni oss på skärmarna??

Gå och rösta!

Igår var jag och röstade här på Telefonplan, utan röstkort och bara med min legitimation då jag fortfarande är skriven i Skellefteå och har det där uppe. Alltså kan alla som är röstberättigade göra detta och jag anser att om du inte röstat har du ingen rätt att klaga på resultatet! :-)

Så iväg nu ni som inte gjort detta!

Min röst föll på F! 
 
 

FRIDAY

Redan fredag! Sitter nu på skolan och har avrundat workshop:en vi haft och ska snart röra mig in mot stan och äntligen klippa mig. Mitt hår har sett ut som fan de senaste veckorna och vill bara att rakapparaten ska gå wild and crazy på frillan ;-)

Ikväll ska jag och Josefin ut. Vi ska förfesta med några av hennes vänner utomhus i sommarvrmen och sedan blir det en vild utgång. Imorgon ska jag träffa fader som är i Stockholm, förhoppningsvis på förmiddagen/lunch då det blir Grönan (som var tänkt att göras på min födelsedag). Rolig tid framöver, älska livet :-D

 

Svennebränna

Nu har jag verkligen fått det bevisat för mig att solen tar på som satan mellan typ 11-13. Bilderna ni ser gör inte det hela rättvisa (fan vad jag suger på ta bra bilder haha) men jag har världens linnebränna från dagen! Man skulle kanske kunna tro att jag använt linne hela dagen men under tiden jag var på klipporna så var jag shirtless. Detta var dock vid två, tre någongång så antar att solen inte är lika stark då :-)

Får hoppas att det lägger sig snarast, gärna inom dom närmaste minuterna haha.. :-)

 
 Sommar i Stockholm

Ah, fyfan vad jag älskar sommaren!! Förr i tiden var ju min favoritårstid vintern men kan säga att den tiden är verkligen förbi :-P

Dagen började med sovmorgon följt av en lunch ute i solen. Satte mig bakom lägenheten där det finns klippor/bergliknande saker och även rådjur som jag fick inse den hårda vägen. Oroade mig för att inte trampa på någon orm så helt plötsligt stog jag öga mot öga med Bambi! Vettefan vem som var mest rädd egentligen, hehe..

I alla fall, efter lunch i solen så blev det äkta klipphäng vid Vinterviken som bara ligger en promenad bort från Telefonplan. Satt där i någon timme och njöt av att leva studentlivet! Tanken var att träffa Amanda ikväll men har för mycket att stå i så det får bli en annan gång :-)

Jag hoppas ni har haft en grym torsdag i alla fall - vart ni än befinner er! 

Gud, typ den fulaste naturbilden jag någonsin tagit, var som svårt att fånga sommaren på bild, hehe
IPhoneupdate

Längesedan man mobilbloggade - sitter just nu på Snaps med Hanna och Mikaela och kör en liten AW!

.. Eller snarare en AS (after school) men man kan låtsas ;-)


Att förändra en människas liv

 

Livet som student..

 

Södertörns Högskola idag på lunchen.

Jag önskar verkligen att jag kunde säga att jag satt ute i 20-plusvädret och stekte men så är tyvärr inte fallet. Har varit på skolan sedan klockan tio imorse och kommer vara här i någon timme till och skriva på min essä (skriver om föräldrar som exponerar sina barn på sociala medier) och min text blir allt annat än bra. Vi har en workshop på fredag och just nu har jag bara något sjukt pinsamt att dela med mig av till mina klasskompisar :-P

Igår slog det mig förresten att det bara är två veckor, eller nu 13 dagar kvar, innan jag åker upp till Norrland. Hur reagerade jag på det? Med att börja böla såklart :-))) 


Bilder från i lördags!

Tvåmannafezt!

 


 

Dagens lookalike

 
 

Min födelsedag

Så, hur var min födelsedag då? 

Jag ska vara ärlig och erkänna att jag sitter bakis på skolan just nu.. Hade en lugn dag med sovmorgon - lunch framför tv:n och ett bröstpass på gymmet. Kände att något var man ändå tvungen att hitta på, kunde inte ha en lugn födelsedag två år i rad så frågade Josefin om hon ville ta en födelsedagsfika på Espresso House..

.. Det blev aldrig en fika utan istället blev det en öl på söder. Denna ölen blev till flera och helt plötsligt, efter ent ur förbi Scandic Malmen, hamnade vi två på Stureplan en måndag och allting. Shame on us även om jag tycker mest synd om plånboken! Först gick vi till East och när de stängde klockan tre drog vi vidare till Labbet till klockan fem. Har aldrig varit på det sistnämnda stället och det var ju lite intressant med folk som rökte på, på toaletten och vakter som typ sparkade in dessa :-))))

En riktigt spännande födelsedag som slutade med att en taxichaffis raggade på mig så jag får väl se detta som en bra start på det 24:e levnadsåret. L...O....L.... ;-D 

Josse och jag!

Blev bjuden på en födelsedagsdrink som smakade äppelpaj med vaniljsås. Sjukt goooooooo!

*DRUNK SELFIE*

WEEKEND PARTY

Sjukt märkligt med engelska rubriker kanske men det må vara :-P

I lördags drog jag en utekväll med Karin och det var riktigt kul! :-D Dock tror jag att det är något med kombinationen mellan oss två som gör att vi alltid blir rätt så onyktra tillsammans. Haha, kvällen började i alla fall hos henne i Farsta Strand innan vi rörde oss in mot stan vid midnatt.

Utgång på ett ställe på Kungsgatan där det var rätt nice. Något som var lite märkligt var att man blev tvånglad av någon random men det må väl vara! Hehe när klubben stängde klockan tre så blev det efterfest ute i Bagarmossen med några för oss helt okända människor. Därför blev det självklart en väldigt sen kväll och när man vaknade upp där söndagmorgon så mådde man allt annat än bra :-P 

Man vet att man är drunk när man ber bartendern ta bilder på en.. Haha observera gärna random dude i bakgrunden ;-D

Grattis till mig själv!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag!! Woho, grattis till mig själv och nu har man alltså lyckats med att bli 24 år gammal. Shit vad old man är men jag försöker ta detta med ro och hoppas på att antalet rynkor inte blivit alltför många hittills ;-)

Hur kommer födelsedagen spenderas då? Jo, med att skriva på min essä och inte så mycket me,r haha. Hyffsat tragiskt kanske men så är det väl när man fyller år på en måndag ;-) Egentligen var tanken att köra Grönan idag men på grund av mycket i skolan så är det uppskjutet några dagar!

Självklart en liten selfie till detta inlägg ;-)
BKLYN

 


Ny t-shirt införskaffad från Topman. 279 kronor kostar den fast i helgen har de (och Topshop) 20 % rabatt för studenter så det blev lite mindre än så ;-) Den blir nog perfekt att använda ikväll tillsammans med svarta jeans och vinröda converse!

Syttende mai

Först - grattis till Norge och er nationaldag! Lovar att fira er ikväll ockå, höhö ;-)

Idag är det lördag och efter att ha spenderat hela natten sovandes i soffan är jag nu redo för vad denna varma lördag har ett erbjuda! Ska förbi affären och köpa lite lunch och så innan jag drar en snabbis på stan. Är sugen på att ha något nytt på mig ikväll, typ bara en snygg t-shirt eller så men vi får la se :-)

Ett gympass ska hinnas med också innan jag och Karin sammanstrålar ikväll. Tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll :-D

 

Fredag 16 maj 2014

Godkväll! Hoppas ni alla har en fin fredagi värmen (om ni har det lika nice som oss här i Stockholm, hehe ;-)

Jag hade föreläsning imorse och skyndade sedan hem för att däcka i soffan. Har liksom halvsovit hela eftermiddagen men jag klagar inte - vill ju bli helt frisk snart! :-) Denna kväll kommer därför gå i chillhetens tecken, ska och träna snart (förstår om det rimmar illa med min förkylning men har inte ont i halsen så då känns det ok) och sedan blir det bara att hänga i lägenheten. Imorgon vankas utgång med Karre! :-D

Ha en nice kväll folket! 

 

BDAY<3

 


 

Hehe maj månad är utan tvekan födelsedagsmånaden nummer 1 - idag fyller nämligen ingen mindre än Caroline "Carrie" Nyström 24 år ung! Grattis din fina toka, jag hoppas du får en wonderful dag så hörs och ses vi snart! ♥

Vilken sport skulle jag vilja bemästra?

 


För någon vecka sedan blev jag och Linnea stoppad av några på skolområdet och frågade vilken sport jag önskar att jag kunde, om jag fick välja helt fritt. Hittade detta på internet nu och det är ju lite intressant att frågan typ ändrats till vilken sport jag skulle vilja pröva... Det är ju lite skillnad men vill ni se vad jag svarade? ;-) Klicka här.

TBT #56

Throwbackthursday!

Här får ni ett gäng märkliga bilder från högstadietiden. Det finns väl inte så mycket att säga om den tiden (har förträngt allt typ?) förutom att man såg ju ut som en kratta. Haha men det bjuder jag på! :-)


Christian och jag har alltid haft ett kärleksfullt förhållande. 


Mjukisbyxor på kalas? Coola är jag och Simon i alla fall. Eh förlåt, Sofia menar jag..

Matilda och Sofia i slutet av nian.

Galna på fest så att säga..

*Låtsas sova framför kameran*. Dör skämsdöden när jag sitter och skriver detta. Tror detta var 2005.
 
Modelz on the summer.

En från högstadieklassen och jag. 


En bild ni redan sett flera gånger - "blonda" jag, Marica i bakgrunden och en oigenkännelig Carro.

Vänligen observera att mina badshorts hade ett tryck på röven.

Blond pojke i poolen på Clarion i Skanstull. 
  
 
 

Torsdag 15 maj 2014

Hej torsdag!
Idag bjuder äntligen Stokcholm på något som tyyyp skulle kunna klassas som vårväder igen. Inte supervarmt men i alla fall inte grått heller, som det varit dom senaste veckorna :-P Jag har vi haft seminarium mellan tio - tolv. Dagen började väl sisådär med att jag försov mig litegrann men whatever, life goes on!

Nu sitter jag på skolan och tänkte försöka vara *KREATIV* och skriva på min essä men vi får väl se hur det går med den saken. Ger det till fyra innan jag börjar röra mig hemåt ;-D

Ha en fortsatt trevlig dag mont3rs! 
 
Pigg-Mille-klockan-tolv-inatt-efter-träningen
 
 
 

River Island-wantiesNågra av de sakerna jag funderar att införskaffa från RIver Island! :-)
 
 
 
 
 

Onsdag 14 maj 2014

Godkväll! :-)
Det är  redan onsdagkväll - vad hände med denna veckan? Igår var jag, precis som idag, på skolan och jobbade med lite läxa. Imorgon har vi seminarium/workshop 1 och på fredag är det föreläsning. Längtar till helgen i alla fall då jag och Karin ska stråla samman (kan man säga så?) och dricka lite och förhoppningsvis ta oss ut på krogen ;-)

Kvällen har spenderats med att träna och städa litegrann. Har varit själv i lägenheten den här veckan då Tette är i New York men hon kommer hem snart och vill inte att det ska se ut som att läggan haft sju svåra år på sig... ;-)


Igårkväll mådde man lite risigt så blev en tre timmars powernap där på eftermiddagskvisten. Älskar när sånt händer<3333

Födelsedag!

 Idag fyller min kloka klasskompis och tillika nära vän Josefin 25 barre! Grattis på födelsedagen du omtänksamma varelse, hoppas du har en underbar dag så firar vi detta om några helger :-D ♥
 

Nattskiftet

En klasskompis är med i organisationen Nattskiftet som, enligt deras hemsida, beskrivs så här:

"Nattskiftet är ett projekt för alla människors rätt till trygghet i utelivet och är en kamp mot våld och sexuella övergrepp. Projektet utgår i information, dialog och nattvandring, där fokus ligger på att säkra trygghet i Stockholmsnatten även efter krogbesöket. Med hjälp av utbildade volontärer kommer krogbesökare bl.a. kunna få sällskap på sin väg hem. Den 9 maj lanseras projektet i Trädgårdens omgivningar kring Skanstull och Medborgarplatsen."

Riktigt bra om ni frågar mig då vi tyvärr lever i en sjuk värld där säkerhet på nätterna är något som ingen av oss kan ta för givet. Om du är över 25 år, boende i Stockholmsområdet, så tycker jag att du ska ta möjligheten och delta i detta projekt någon gång! :-D

Deras facebooksida hittar ni här.
Deras instagramkonto hittar ni här.
Deras twitter hittar ni här.

 

Killer Clown!

 

Älska testerHar nu suttit lite väl länge och roat mig med att göra det ena testet efter det andra. Om ni har tråkigt eller absolut vill veta exempelvis vad du var för djur i ditt tidigare liv, hur mycket du kan om Vänner-serien eller något annat viktigt - klicka då HÄR och välj bland olika tester.

Helt okej tisdagsyssla om ni frågar mig ;-)


 
 
 
 

Tisdag 13 maj 2014

Goddag folket! Hoppas allt är bättre med er än vad det är med mig.. Har dragit på mig någon slags förkylning (hoppas att det är en vanlig sådan och inte någon halsfluss) så livet hade ju kunnat vara bättre. Igår var jag på skolan och jobbade med min synopsis, haha. Det gick väl helt okej och när jag kom hem däckade jag i två timmar så träningen sket sig :-/

Hänger på skolan idag också - denna gång med Hanna och Mikaela. Har gjort klart det som ska lämnas in i eftermiddag och sitter nu och gör roliga tester! Blir väl här ett litet tag till innan jag ska röra mig hemåt, käka och se om man är tillräckligt pigg för gymmet idag :-)

Ha en fortsatt trevlig dag alla hens! 


En bild från helgen!
 
#letmetakeaselfie

 

Livet som en superhjälte

Älskar att det typ är en återkommande grej att jag bloggar om drömmar jag haft.. Men nattens dröm var verkligen inte att leka med. Varför? För jag var så jääääävla badass i den! (Haha, inte Millestyle att skriva "badass" men men..)

Jag drömde att jag var hemma i Skellefteå och Bergsbyn närmare bestämt. I drömmen var hemstället mer en blandning av Nockeby där min klasskompis Dan bor på och Bersan. Det var sommar men ändå ganska mörkt ute fastän det var dag.. Jag hade en dålig känsla i magen i drömmen och det visade sig att det var befogat - för när jag rörde mig mot bussen får jag se en stor "Harry Potter-drake" komma flygandes och spruta eld? Problemet var att jag var helt själv vid bussen så jag började FLYGA för att hämta hjälp. Vi är då några stycken (kommer ej ihåg vilka) som lyckas fighta mot den här draken och typ dela den på mitten. Hehe, låter äckligare än vad det var i drömmen ;-)

Dock kommer det sedan några inkompetenta ambulansmän och hämtar draken och andra skadade och tar dom till sjukhuset. Jag flög då efter för att se hur det hela slutade. Självklart lyckas dom typ få läget under kontroll med drakjäveln och jag fäller en kommentar där jag står utanför sjukhusrummet att "fan, nu måste jag döda den igen". Inser ganska snabbt att draken hörde detta så jag flyger därifrån och inser att det kommer bli världens fight. 

Väl hemma igen så måste jag varna alla. Börjar med att säga till min syster, är sjukt stressad men hon vägrar ju tro på mig när jag ber henne lämna stället fort som fan. Flyger vidare till min mamma som är på Coop med typ "alla" jag kände men det är ingen där som heller vill ta mig på allvar. Observera att draken typ förstört hela världen men det verkar ju inte vara väsentligt för vissa?!

Där och då inser jag att det kommer vara jag mot draken och risken finns att jag inte kommer överleva. Men jag bestämer mig snabbt för att i sådana fall ska draken med mig ned.... Kommer tillbaka till huset och ser då att dom som hjälpte mig att skada draken förra gången har bytt sida och hjälp den med att förbereda sig för fighten mot mig... Så när draken dyker upp kort därefter inser jag att det blir dag att flyga som aldrig förr för att på något sätt döda draken. 

Han jagar mig hit och dit, upp och ner i evigheter men till slut lyckas jag lura honom att flyga in i en husvägg som typ exploderar och drakdelar landar lite överallt. Inser att jag har fan räddat jorden från dess undergång men det enda jag kunde tänka på när jag landar igen är "alla" som inte brydde sig om att vi höll på dö.Och där vaknade jag :-))))

EU-valet 2014!

 


Jag vill uppmana alla över 18 år att gå och rösta i EU-valet den 25 maj 2014!
Det är otroligt viktigt då det som beslutas där faktiskt påverkar oss på personnivå. Om du har svårt att veta vilket parti ni vill rösta på kan ni alltid göra ett test HÄR. Råder er även att göra en googling på vad de olika partierna/personerna står för och bilda er en uppfattning där också! 

Kom igen nu - var med och förändra! :-D Gjorde testet och nedan har ni mitt resultat, kan inte säga att jag blev förvånad över det haha;

 
 

Tre veckor kvar :-(

Förra året var jag peppad på sommarlovet och att spendera den i Skellefteå. That's not the case just nu kan jag meddela er. Fick ångest när jag räknade ut att det är precis 21 dagar kvar tills man sitter på ett flyg som ska ta mig upp till Skellefteå. Jag vet ju att sommaren kommer att bli fin såklart med saknade vänner och så men jag kan inte undgå att nästan fälla en tår över att jag missar huvudstaden när den är som bäst - sommarmånaderna! 

För att försöka tagga mig själv lite mer så kan detta med stor sannolikhet vara sista sommaren jag spenderar där på ett bra tag (för evigt?). Nästa år är man nyutexaminerad och förhoppningsvis redo att påbörja en karriär här! 

Aja, dessa tre veckor ska jag försöka utnyttja på bäta sätt i alla fall. Lol, skojar bara. Kommer väl se ne hel del tv ändå ;-P

Älskade Stockholm ♥

PICZ FRÅN HELGEN


Soff3 och jag!

En liten gruppbild innan utgången i fredags!

Malin och jag!

Vimmelbild där bloggerskan Kenza skymtar!

Taggade?

Jag och Jenna i lördags!

Sofia och Jenna!

Fröken Hedlund och fröken Mille

Bjuder på denna ocharmiga bild. *ÄLSKA NÄR MAN FOTAS TYP BAKOM AXELN*


Göllig!

Ja, jag bantar :-))))Nya shorts

 
H&M 149 kronor (originalpris 199 kronor)

Igår var jag och Malin en snabbis på stan och jag kom på att jag hade fått 50 kronor rabatt på H&M som jag inte använt.
Sista dagen för att använda det var igår också så det var bara att springa in i butiken och köpa ett par shorts till sommaren! Kommer nog bli snyggt i sommar med en vit t-shirt till och ett par converse :-)

På tal om shopping - var inne på River Island och blev kär i lite väl mycket där. Så kommer, trots den dåliga ekonomin, behöva gå dit en vända innan sommarlovet. Så om någon känner sig manad så tar jag emot gåvor med öppna armar (pratar om $$$$$ såklart..) 

Vapiano & Eurovision

Lördagen - alltså igår vaknade man upp sliten som ett djur och ville inget annat än dra något gammalt över sig och typ dö. Men det gjorde man inte som ni kanske förstår utan istället tog man det piano ett tag innan vi rörde oss mot Gamla Stan och käkade på Vapiano där. Åte en pizza med scampi som var riktigt god för den som verkligen antecknar! :-P

Sofia och hennes kompis Jennas skulle på guidereunionen och jag och Malin kände oss för slitna för en kväll med alkohol så det blev en kväll framför Eurovision för oss! Dock är det kanske inte favvoprogrammet, vilket kan vara anledningen till att fokus fanns framt till Sverige hade framfört sin låt och sedan var det mer intressant att snacka :-D

En lugn men mysig lördag som ni hör och jag klagar inte på helgen som varit! Funtastisk helt enkelt ;-D

Sofia och jag!

 Malin, Jenna och Soffan!

 *Hoppas på avundsjuka suktningar*
WHITE ROOM

Hej bloggen, jag har inte glömt dig! Har bara haft fullt upp hela helgen.

I fredags efter skolan åkte jag hem och ett litet tag senare dök Soffan upp. Vi rörde oss senare vidare till Sundbyberg där Malin var och övernattade! Tänk att två absoluta favoriter var i huvudstaden samtidigt :-D

Vi käkade i alla fall tacos, drack vin och snackade om allt möjligt. Tiden bara flög iväg för helt pltösligt hade klockan passerat midnatt och vi kände för att röra oss ut någonstans. Kom fram efter ett och kände att då tiden var så pass mycket blev det White Room. 

Det var faktiskt en hel del folk när vi kom och det blev packat ganska snabbt. Öl, shots, dans och mingel bjöd kvällen på! Helt plötsligt var hela Let's Dance-gänget där och det var ju minst sagt intressant att se dessa människor som man sett på tv irl så att säga :-D

Kvällen slutade inte förrän närmare fem, då blev det ett stopp på Donken och vi var tillbaka på Telefonplan vid klockan 06. Pigghet.nu - not...

Lånade några bilder av Sofiahed!


Publikhavsbild tagen av Soffan! André som ni kanske känner igen från Farmen ville vara med på bild :-P


Utsikten från DJ-båset!

 
 
 
 

TBT #55

Throwbackthursday till när man var lite "galen" (?) och tatuerade sig. 

Kommer ihåg att jag pratade om en tatuering några år innan jag fyllde 18 och om hur min moder inte var supertaggad till det och kunde lättat säga att "du får vänta tills du är myndig". Nu blev man ju myndig där några år senare men då var ju frågan vad man ville göra för något. 

Det där med betydelse var väldigt viktigt för mig så mycket på grund av det var det inte förrän i början på 2009 som jag hittade något som jag ville ha. Eller, rättare sagt var det Amanda som hittade tecknet i en bok på skolans bibliotek men jag var snabb med att säga att jag ville ha det. ;-)

Så, ungefär en månad innan jag fyllde 19 bilade jag ned till Umeå med min far, Carro och Marica och gjorde tatueringen på en drop in-tid. Om det gjorde ont? Nej. Om jag ångrar mig? Inte för en sekund. :-D

Dock har det ju inte blivit någon fler ännu men jag antar att det är för att jag värderar betydelsen i de tatueringar jag skaffar. Funderar ändå på att skriva Keep living på en arm och tatuera in ett födelsedatum bak i naken men vi får seeee :-)

Här får ni några bilder från händelsen;

 
 


 


 
 
 

I Milles huvud just nu..

"Varför ska man behöva lära sig ovärda saker som man aldrig kommer få användning för, för att få en examen?"

"Hur kommer det sig att jag är världens mest ineffektiva människa? Eller är jag bara lat?"
 
"Snälla Gud, låt Kenzas hund bli frisk någon gång"

"Varför har jag knappt skitit på hela veckan?"

"Tänk om folk 'kollar in en' när man exempelvis går till tunnelbanan för att dom tycker att man är ful?"

"Ett hem är där man har wifi. Alltså är det enda hemmet jag haft i Stockholm lägenheten i Vårberg so far.."

"Ka det vara så att jag sluppit halsflussen- omgång 2?"

"Har inte käkat protienpulver på flera veckor så antar att det är saynora till dom få musklerna man har"


Busy life

Oj, jag hade ingen aning om att denna vecka skulle bli så stressad som den har varit. Tentan som lämnades in, och i måndags hade vi ju en skrivuppgift till i tisdags. Imorgon har vi ett seminarium och tills dess ska vi ha läst tre texter på cirka 10 sidor/styck varav en av dom är på engelska och sedan gjort anteckningar till dem.. 

Och sen får man ju beök imorgon också! Inte så konstigt kanske att bloggen blir lite lidande nu när man pluggar i samma takt som andra hgskoleprogram och inte kan chilla längre? :-P Aja, är hemma på Telefonplan och ska fortsätta läsa skiten ;-D

Hörez!

/Plugg-Mille

 

Birthday mom

 


 

Idag är ingen vanlig dag, för diag fyller den snyggaste mamman Marica år! Grattis på födelsedagen, jag hoppas du har haft en riktigt fin dag min underbara vän! Ses snart ♥

Bättre sent än aldrig?


Tentan inskickad med 6 minuter till godo... Nu ska jag bara dö ett tag för jag har varit stressens mamma de senaste timmarna. Hörs sen!

Måndag 5 maj 2014

Ny vecka - nya tag! Även om veckan kommer gå åt till att be till högre makter om att jag får hålla mig frisk så har man ju lite andra saker att göra också ;-) Tentan som jag tjatat på de senaste dagarna ska in på onsdageftermiddag så mycket kommer gå åt till det. Idag fick vi även en uppgift som skulle skrivas till imorgon så det är anledningen till att jag kom hem för typ en timme sen :-)

Annars då? Sofiahed kommer till Stockholm  på fredag och stannar till söndag vilket blir nice! Dessutom är ingen mindre än Malin också här och gör storstaden osäker så självklart blir det häng med henne också. Woho, fun fun fun :-D

För att avrunda denna måndag på bästa sätt så ska jag dricka upp min celsius och röra mig mot gymmet! :-)

En bild på jag och sjuklingen från i lördags!

Känslan just nu:


Sådär känner jag över att min rumskompis Tette har drabbats av halsfluss!! Nu får vi hoppas på att hon INTE smittar mig igen för jag orkar verkligen INTE ha halsfluss igen och jag orkar inte pausa från träningen i tio dagar igen!!!!!!! AAAAAHHH FUCK MY LIFE HARD  (U) 

Kvällsupdate

Tänkte bara meddela alla stalkers där ute att jag fortfarande är ute i Tullinge hos Josefin. Drog mitt trötta ass hit vid klockan 18 och vi har skrivit lite på tentan. Nu börjar det däremot blir rätt sent och det är tidig morgon imorgon (läs: börjar klockan 10 och det är tidigt enligt mig) :-P

Är lite ledsen över att jag missat träningen idag men aja - det får bli ett extra hårt pass imorgon och 6 pass på sju dagar är ju inte fy skam ändå. Nu ska jag fortsätta skriva om öppenhetskritik som enligt mig kan ta sig själv i brasan :-)

TTYL bitches!

Eat clean.

COLLAGE

Igår bjöd Emma till vårfest hemma hos henne i Abrahamsberg! Jag och Tette dök upp vid klockan sju och där var det ett litet härligt gäng som vi väntade. Vi drack vin/groggar och hade det allmänt härligt :-)

Sedan blev det tunnelbana till Stureplan och utgång på Collage. Som de riktiga norrlänningarna jag och Tette är så tog vi två stycken shots och därefter blev det lite lulligt. Var väl mindre trevlig mot en okänd kille som stod vid toaletterna och torkade ansiktet med lite papper varpå jag frågade om han var svettig och kände sig äcklig typ? Vem gör så? Inte schysst icebreaker :-P

Anyway, efter två drog man förbi donken och sedan hem. Stubblade innanför dörren vid halv fyra kanske efter en bra lördagkväll! 

 

Lördag 3 maj 2014

Godmorgon!
Hade ni en bra fredagkväll? Själv blev det väldigt lugnt med ett gympass och sedan såg jag Jurassic Park på trean - fyfan vilken nostalgi! Om det är några filmer som jag växte upp med så är det Titanic och Jurrasic Park. Och Scream-filmerna.. Och tv-serien Förhäxad.. :-P

Jaja, hur som haver - en lugn fredagkväll även om man somnade först vid två. Vaknade upp någon timme senare i panik och trodde att det var någon i lägenheten men det var (förhoppningsvis) falskt alarm. Nu har jag käkat frulle och ska börja med tentan. Har nämligen lovat mig att skriva en sida idag eftersom jag ligger så mycket efter med den..

Hörs sen bloggläsare ;-)

 

Kanske inte det mest charmiga..

I dagens samhälle där det för många handlar om att vara aktiv på olika sociala medier. Det handlar om att få många likes på instagrambilder och facebookuppdateringar, många följare och liknande så tror jag det är enkelt att tappa fotfästet om vad man egentligen håller på med. Vilka exponerar man sig själv för? Vad får des

Ett exempel från mitt egna liv så att säga är klippet nedan. Snart har ett klipp på när jag låtsas födas barn visats 6000 gånger (!) för säkert nästan 6000 olika människor. Det är ju lite märkligt ändå och jag undrar egentligen vad dessa människor tänker om nittonåringen de ser i klippet? :-P

Som tur är så är jag ju en uppmärksamhetskåt människa så för mig gör det ju ingenting direkt (även om jag lämnat ett riktigt otrevligt svar på tal i just klippet nedan men då var jag faktiskt drunk). Men kanske andra skulle tjäna på att reflektera över sin egna "exponering", speciellt om man inte är bekväm över hela karusellen som sociala medier är? Eller vad tror ni? :-)Katy Perry: Part of me

Haha, när Josefin drog på arbetsintervju så stannade jag kvar på skolan och skulle fortsätta med tentan. Visst tjenare.. Istället fastnade jag framför dokumentären om Katy Perry i "Katy Perry: Part of me" (som finns på bland annat swefilmer) och jag säger då det - vilken fin människa det där är :-D

Jag älskar ju sådana dokumentärer som denna är och jag kunde inte undgå att bli lite freaked out då jag tycker att Katy och min vän Carrie är så sjuuuukt lika varandra - inte bara lika i utseendet utan även i sättet. Riktigt coolt att Carrie har en "kändistvilling" ;-D 

Filmen var ju lite sorglig också så nästan så att man började böla här. Men det är ju som standard för mig. Haha.. Hur som haver - check it out om ni vill! 

 

Fredag 2 maj 2014

Fredag och helg (igen)! Tänka sig att snart är det sommarlov också - bara fem veckor kvar om min matematik stämmer. Vilket den troligtvis inte gör men whatever..

Just nu sitter jag på skolan med Josefin och skriver på hemtentan. Kan säga att det kommer bli väldigt intressant att se resultatet av denna för just nu har det väl spårat ur lite väl mycket. Men men, förhoppningsvis blir man klar i tid och om gudarna vill väl så kanske man får ett G i kursen också. Hoppas! :-)

Efter skolan så blir det en lugn hemmakväll med lite träning. Imorgon väntas vårfest hemma hos Emma så vill vara fit for fight så att säga ;-) 

Ha en fortsatt trevlig dag alla monster där ute så hörs vi sen! 


Här har ni bild på dagens lunch och efterrätt - pasta med kyckling, fetaost och soltorkade tomater och hallonpaj med vaniljzåz; 


TBT #54


Throwbackthursday! Minnen när webcam var det häftigaste som fanns.. Kommer ihåg att jag och mina vänner kunde sitta timmar med att ta "roliga" bilder. Frågan är vad vi gjorde av bilderna sen? Fanns det något som ens kallades sociala medier på den tiden? Jag tror knappast bilderna åkte upp på websidorna (Skellefteås eller kanske Norrlands svar på Lunarstorm typish). Eller?
 

Dagens visdomsord:

 

Videoinlägg: En tchjeeeeez tack


Ställ ert ljud på max så får ni höra när jag beställde en cheeseburgare på donken igår! Vad är det som egentligen är roligt med klippet? Jo, detta var andra gången jag beställde en cheeseburgare från samma kassör. 

Första gången sa Mickis att jag skulle uttala "cheese" typ tchjeeeezz och det gjorde jag. Killen i kassan kollade ointressant på mig och vi (jag och M) tyckte att vi var sjukt roliga. Därför bestämde vi att jag skulle gå och beställa en till av samma kille vilket jag gjorde och då var han med på noterna och svarade; "en tchjeeeeez" vilket ni kan höra i klippet, haha :-D

Valborgsmässoafton 2014

Igår blev en lugn men riktigt trevlig valborgs! Käkade middag hemma och drack lite vin innan jag mötte upp Mikaela och hennes två kompisar på Bar 54 på Söder. Lite roligt var att killen som leggade mig tvekade på om jag skulle få komma in och han frågade hur mycket jag hade druckit... Svarade självklart ingenting även om jag hade druckit två glas vin hemma (på två timmar....). Lite lol sådär :-P

Där satt vi i typ en timme innan vi gick vidare till The Vampire Lounge. Haha, trots namnet och även om stället var lite "vampyrigt" inrett så hade det inte mer med det att göra. Alla var liksom inte utklädda till vampyrer och Twilight-filmerna visades inte på storbildstv. 

Det Vampire Lounge hade var i alla fall grymma och prisvärda drinkar! Hur goda som helst så har ni ingenstans att gå när ni är på söder så ta gärna en tripp dit. Snygga bartenders finns det också där ;-)

Hur som haver - kvällen slutade med att jag och Mikaela gick förbi donken och sedan blev det tunnelbanan hem! :-)

 

Mmmmmm.. Drinkarna på The Vampire Lounge.

RSS 2.0