Fail gånger 2

Mitt liv är inte alltid så smidigt om jag ska vara ärlig. Ni kanske tror det men ibland händer det att man hamnar i situationer som inte är alltför... nice.. 
Exempel 1:
Jag skulle åka och träna så jag pluggade in hörlurarna och slog på sotify medan jag rörde mig mot tunnelbanan. Märkte dock att det blev något konstigt med spotify som jag delar (eller okej, lånar) av syrran. Så jag kände att jag var tvungen att slänga iväg ett sms till henne och kolla vad som egentligen händer. Nu är det så att jag alltid tänkt att vägen till tunnelbanan är väldigt rak och håller jag mig på trottoaren så behöver jag inte titta upp så himla ofta. När jag går där i mina sms-tankar, rakt fram så lyckas jag därför gå rätt in i en stolpe! Jag har alltid trott att sånt bara händer på filmer men tydligen inte.. Förutom en mindre hjärnskakning så kollade jag mig runt omkring och ser att självklart åker det en bil förbi och dom i bilen sitter och skrattar åt mig..

Exempel 2:
En annan grej som hänt skedde för några veckor sedan. Jag skulle även där till träningen och kände mig lite småstressad så slänger på mig kläderna och går ut. Upptäcker att folk kollar lite konstigt på mig men min första tanke är "oj, är jag så sexy idag". När jag ska stoppa ned något i fickan så inser jag att jag hade fickorna ut och in. Lite pinsamt och det var kanske därför dom kollade på mig... Men när jag granskar byxorna mer noggrant så får jag till min fasa se att jag har fan tagit på mig byxorna ut och in :-( Fick snällt slita av mig dom där på trottaren och vända dom till rätta. Hehe..

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0