Livet som en superhjälte

Älskar att det typ är en återkommande grej att jag bloggar om drömmar jag haft.. Men nattens dröm var verkligen inte att leka med. Varför? För jag var så jääääävla badass i den! (Haha, inte Millestyle att skriva "badass" men men..)

Jag drömde att jag var hemma i Skellefteå och Bergsbyn närmare bestämt. I drömmen var hemstället mer en blandning av Nockeby där min klasskompis Dan bor på och Bersan. Det var sommar men ändå ganska mörkt ute fastän det var dag.. Jag hade en dålig känsla i magen i drömmen och det visade sig att det var befogat - för när jag rörde mig mot bussen får jag se en stor "Harry Potter-drake" komma flygandes och spruta eld? Problemet var att jag var helt själv vid bussen så jag började FLYGA för att hämta hjälp. Vi är då några stycken (kommer ej ihåg vilka) som lyckas fighta mot den här draken och typ dela den på mitten. Hehe, låter äckligare än vad det var i drömmen ;-)

Dock kommer det sedan några inkompetenta ambulansmän och hämtar draken och andra skadade och tar dom till sjukhuset. Jag flög då efter för att se hur det hela slutade. Självklart lyckas dom typ få läget under kontroll med drakjäveln och jag fäller en kommentar där jag står utanför sjukhusrummet att "fan, nu måste jag döda den igen". Inser ganska snabbt att draken hörde detta så jag flyger därifrån och inser att det kommer bli världens fight. 

Väl hemma igen så måste jag varna alla. Börjar med att säga till min syster, är sjukt stressad men hon vägrar ju tro på mig när jag ber henne lämna stället fort som fan. Flyger vidare till min mamma som är på Coop med typ "alla" jag kände men det är ingen där som heller vill ta mig på allvar. Observera att draken typ förstört hela världen men det verkar ju inte vara väsentligt för vissa?!

Där och då inser jag att det kommer vara jag mot draken och risken finns att jag inte kommer överleva. Men jag bestämer mig snabbt för att i sådana fall ska draken med mig ned.... Kommer tillbaka till huset och ser då att dom som hjälpte mig att skada draken förra gången har bytt sida och hjälp den med att förbereda sig för fighten mot mig... Så när draken dyker upp kort därefter inser jag att det blir dag att flyga som aldrig förr för att på något sätt döda draken. 

Han jagar mig hit och dit, upp och ner i evigheter men till slut lyckas jag lura honom att flyga in i en husvägg som typ exploderar och drakdelar landar lite överallt. Inser att jag har fan räddat jorden från dess undergång men det enda jag kunde tänka på när jag landar igen är "alla" som inte brydde sig om att vi höll på dö.Och där vaknade jag :-))))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0