TBT #55

Throwbackthursday till när man var lite "galen" (?) och tatuerade sig. 

Kommer ihåg att jag pratade om en tatuering några år innan jag fyllde 18 och om hur min moder inte var supertaggad till det och kunde lättat säga att "du får vänta tills du är myndig". Nu blev man ju myndig där några år senare men då var ju frågan vad man ville göra för något. 

Det där med betydelse var väldigt viktigt för mig så mycket på grund av det var det inte förrän i början på 2009 som jag hittade något som jag ville ha. Eller, rättare sagt var det Amanda som hittade tecknet i en bok på skolans bibliotek men jag var snabb med att säga att jag ville ha det. ;-)

Så, ungefär en månad innan jag fyllde 19 bilade jag ned till Umeå med min far, Carro och Marica och gjorde tatueringen på en drop in-tid. Om det gjorde ont? Nej. Om jag ångrar mig? Inte för en sekund. :-D

Dock har det ju inte blivit någon fler ännu men jag antar att det är för att jag värderar betydelsen i de tatueringar jag skaffar. Funderar ändå på att skriva Keep living på en arm och tatuera in ett födelsedatum bak i naken men vi får seeee :-)

Här får ni några bilder från händelsen;

 
 


 


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0