The End.

Det har varit på tapeten flera gånger de närmsta sju åren men det har som aldrig blivit av. Förrän nu. Idag är dagen då jag bestämmer mig för att sluta blogga. Den 11 november 2014 är alltså på ett ungefär sju år och fem månader sedan man startade www.marcuswikstrom.blogg.se som senare blev www.millesblogg.se och mycket har hänt i livet under den här tiden.

Började skriva lite smått här när jag var nybliven sjuttonåring och visste inte så himla mycket om livet. Bloggade mig igenom resten av gymnasiet, under tiden man simmade och slutade simma, tiden efter gymnasiet där man var mer eller mindre vilsen och inte visste riktigt vad jag ville få ut av livet. Men nu sitter jag här, på skolans bibliotek i Stockholm och vet att jag är exakt där jag vill vara just nu i livet. Jag är redo för ett nytt kapitel och tyvärr kommer inte bloggen vara en del av det. Den senaste tiden har bloggen mest varit ett verktyg för att kommunicera och uppdatera familj och vänner om hur det är här nere. Den riktiga glädjen i att blogga har väl avtagit i och med mängden skolarbeten som dykt upp.

Det är självklart tråkigt att säga hejdå till alla som tittat in här. Vissa av er har verkligen varit med från dag ett, andra har hakat på resan lite senare. Vissa har kikat in varje dag och andra lite sporadiskt. Vissa av er känner jag personligen, vissa är ytligt bekanta och vissa har jag tyvärr aldrig lärt känna och kanske aldrig kommer lära känna. Jag vill ändå, från botten av mitt hjärta, tacka alla som har kikat in här - ni är guld värda och TACK för den här resan! 

Ni behöver inte oroa er, jag kommer inte stänga ned den helt. Den kommer fortfarande finnas uppe och för alla att läsa gamla inlägg. Detta är ju lite av mitt avtryck på den digitala världen vi lever i. Dessutom finns jag fortfarande på instagram (@ millees) för den som är nyfiken på vad som händer i mitt liv.

Må gott alla fina som läser det här och kom ihåg att sprida kärlek i världen. Vi hörs och ses! ♥

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0