En kväll på Stures!

Jag kan börja med att krypa till korset och erkänna att jag förtärde alkohol igår... Mer om just det kan jag berätta senare, först tänkte jag redogöra lite om vad som faktiskt hände ;-)

Jag åkte in på Söder för att möta upp Amanda och två av hennes kompisar. Hon sa att dom var på en restaurang som låg nära pendeltågstationen men det visade sig visst att hon var på typ andra sidan av Söder så jag var och letade henne på en helt annat ställe. Sjukt drygt men till slut hittade jag rätt ;-)

Vi satt och snackade lite och tog ett glas innan jag och Amanda rörde oss vidare. Hon hade lista på bland anant Bergmans och Sturecompagniet så efter lite snack om vart vi skulle gå så blev det trots allt det sistnämnda. Vi mötte upp Matilda och Ann som jag inte sett på länge också innan vi gick in. 

Kvällen var riktigt trevlig måste jag säga! :-D Vi drack några drinkar och hängde typ mycket med bartendern som stod vid utomhusbaren. Helt plötsligt var klockan tre-ish så vi gick då ned på Hells Kitchen där jag gör det skillade att tappa min mobiltelefon.. Hur lyckades jag göra det? Jo, jag stod på en toalett som var lite bås-liknande. Jag står upp vid den stängda dörren när jag tappar min mobil som studsar på min fot (?!) och åker ut i korridoren där det kryllar av människor. På den korta tiden (kanske tre sekunder) frånd et att jag tappat den till jag öppnar dörren är mobilen borta!

Jag får panik och börjar leta runt, står på knän där på Hells Kitchen bland typ hundra pers och vill bara ta mitt liv. Matilda var väldigt hjälpfull och följde med mig till baren för att se om någon vänlig själ hade lämnat in den där. OCH DeT HADE NÅGON GJORT! :-D Så kvällen var räddad men inte så mycket senare bestämde jag mig för att åka till Telefonplan och övernatta där.. :-)

Kvällen var i alla fall väldigt trevlig och jag gör gärna om det! Dock kanske jag skippar alkoholintaget menmen :-)

Såhär var jag klädd igår
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0