Livet är inte alltid på topp

När jag snackade med några klasskompisar om skolan för någon vecka sedan så sa jag att om jag hade vetat att höstterminen skulle vara så intensiv så hade jag funderat en extra gång på om jag verkligen skulle fortsätta med utbildningen. Jag vet inte, men det känns som att sommarlovet inte gav en den boosten som man hade behövt för den här terminen tyvärr.

Denna stress som infinner sig har börjat påverka en allt mer känner jag nu. Svårt att somna, mardrömmar, ständiga oron och en trötthet på det som heter duga gör att (i alla fall) jag måste dela upp livet i dagar och små, små delmål för att klara av de uppgifter som står på schemat. För det är så himla mycket som snurrar i skallen just nu där mycket av det är skolrelaterat. Självklart är det inte bara det, utan på det så rullar tankar kring ens sociala liv och saker och ting som hänt där som också gnager lite i bakhuvudet. 

Jag är fasen lite deppig nu med andra ord. Jag vet att det bara är en fas, en kort period i livet och det är verkligen ingenting speciellt att oroa sig över men man blir sur på att det är så himla energikrävande att gå runt och stressa sönder. Förstår ni? Därför vill jag bara knäppa med fingrarna och ha allting fixat så att man kan andas ut och ta en jäkla powernap utan att få ångest över att "man slösar med tiden". 

Hehe, vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget. Nu låter det kanske värre än vad det är men kände för att skriva av mig litegrann bara. Och till ni andra som är i liknande sits som mig - VI kommer klara av detta. Heja oss! :-) Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0