Hej då brännan!

 
Som bilderna ovan vittnar om så kan jag härmed säga hejdå till brännan man fick i Cypern! Flagnar som satan och brunheten rinner av mig som.... hrm, kommer inte på någon liknelse :-P 

Nu är jag klar med tvättningen och har även hunnit förtidsrösta. Det var faktiskt riktigt mycket folk där samtidigt och det är ju inte annat än roligt att se att många faktiskt engagerar sig :-) Även om detta inte representerar hur valdeltagandet kommer se ut i resten av landet, hehe. 

Klockan börjar närma sig åtta och nu börjar det dra ihop sig för dagens träningspass. Igår var jag på gymmet vid klockan 18-ish och det var nog det dummaste beslutet jag tagit på ett bra tag. Det fanns seriöst inte en enda maskin ledig. Förhoppningsvis finns det fler lediga vid den här tiden!

Förresten så kan alla skellefteåbor - titta hit! Min vän Malin och hennes familj håller på med en flytt så dom säljer an massa möbler och liknande. Grejerna finns på bloggen HÄR! Hittar du något av intresse så lämna en kommentar med kontaktinfo så tar dom kontakt med dig. Allt finns i Skellefteå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0